zondag 5 oktober 2014

Mandala.

Hier een foto van een graancirkel-mandala. Het was de 1ste zaterdag van dit seizoen dat we bij elkaar kwamen om gezellig te tekenen en inkleuren.
Ik ben niet zo'n fan van de kleur groen, waarom weet ik niet maar de aanzet met inkleuren ben ik met groen begonnen. En het is me niet tegen gevallen.

Ook Tim had het naar z'n zin. Na de koffie met heb ik hem lekker moe gemaakt door de flos weg te gooien in de lange gang en dat was een succes. Doordat er vloerbedekking ligt kan het geen kwaad met rennen. Ik moet wel m'n tijd nemen om het af te pakken want hij laat niet zo gauw los.


Verder heb ik de stola af voor een lieve nicht. Ze zag vorig jaar m'n zwarte en vond hem zo mooi.
Dus heb ik gevraagd welke kleur ze wilde en koos voor grijs. Alles heb ik laten wijken want ik zei dat ik hem kom brengen als het klaar is. Nu meis de stola komt gauw met Tim en mij erbij.Groetjes Gré

3 opmerkingen:

Lida zei

Mooie mandala geworden en wat een schitterende sjaal! Daar zal ze blij mee zijn! Groetjes
Lida

Elizabeth zei

Wat heb je die mandala mooi getekend en gekleurd...! Het is heerlijk ontspannend hè..
Zo'n jong hondje moet je wel mee rekenen, hij kan misschien ook nog niet lang alleen zijn?
Is dat de South bay omslagdoek, Gré?
Heel mooi in grijs, wat staat hij charmant!

Groetjes, Elizabeth

Lenie zei

Mooie mandala en prachtige omslagdoek Gre. Ja die hondjes weten niet van ophouden he. Leuk hoor. Lekker afleiding van zo'n beestje. Hier met die nieuwe kleine in huis kan ik ook wel de hele dag bezig zijn. Geniet maar lekker van Tim.

Groetjes Lenie