vrijdag 1 februari 2013

Letterbak-Sal

Vanmorgen eerst naar Zuidpein geweest om een bakje te kopen.
Ik heb wat borduurtjes gemaakt van een naaimachine, 1 met 2 draden vind ik mooi, en met 1 draad vind ik te flets. Beide over zijn over 2 draadjes geborduurd. Alleen had ik geen maten en is het lapje te smal, maar geen ramp het borduren vind ik leuk. 
Het stofje heeft 12 draden per cm. De kleur is van DMC nr. 321. Het patroontje heb ik bij de blog van borduurvrouw of Pinterest gevonden.
Het bakje moet wel geschuurd worden en beitsen of verven, in eikenkleur.

Groetjes Gré 

7 opmerkingen:

Margriet zei

Mooie bak heb je gekocht. En de borduurwerkjes komen vanzelf. Je hoeft er maar een paar te maken. Die van mij heeft heel veel vakjes. Een ouderwetse letterbak of eigenlijk is het een la.
Succes er mee.
Groet Margriet

Romelia's Cottage zei

Leuk patroontje hoor!

De borduurvrouw zei

Het ziet er nu al prachtig uit dat rood met wit! Fijn weekend, Nienke

Lenie zei

Leuke bak en een schattig borduurwerkje Gre.

Groetjes Lenie

Guusje, zei

Wat een mooie letterbak eb je en je eerste borduurwerk ziet er ook erg goed uit.

Rian, zei

Hallo Gré, bedankt voor je reactie op mijn affe quilt. Wat een leuk bakje heb je gekocht. dat zal mooi worden met de borduurtjes erin.
Ik heb nog een oude originele letterbak, maar die moet ik helemaal afschuren... en daar zie ik tegenop, dus staat hij nog steeds te staan... komt wel weer als ik genoeg kleine patroontjes bij elkaar heb.
Groetjes,
Rian

Chris zei

Dank je wel voor je reactie op mijn blog! Gezellig. Wat leuk dat jij ook aan die borduurtjes voor een letterbak bent begonnen. Ik ben zelf niet zo'n borduurster, maar vind het altijd leuk om naar te kijken. Een heel fijn weekend en groetjes van mij.