zondag 28 oktober 2012

Vrouwtje op stap naar Ahoy.

Vrijdag was de dag waar ik met plezier naar uitkeek. Na gedag zeggend aan mijn Lief en Timmetje dat ze goed op elkaar moesten passen, ging ik richting bus. Wat nerveus daar het een jaar geleden was dat ik met de bus ging. De avond ervoor nog naar de vertrektijden gekeken nou dat was niet geslaagd. Maar al zou ik een tijd moeten wachten ik ging op pad.
Nu na 5 min. kwam de snelbus dus dat was gelopen koers. 
Na eerst koffie met appeltaart toog ik over de beurs. Ik heb genoten van al het moois wat er te zien was, al hoewel de buit niet veel betekende. Het was soms moeilijk om dicht bij een kraam te komen, maar met geduld heb ik alles kunnen bewonderd. Daarna naar Zuidplein waar ik een rondje wilde maken. Na eerst een heerlijk broodje gezond (ham, kaas, rucola, tomaat, ei, en mayo) met een glas rooibos-thee te hebben genuttigd.
Ik moest me bedwingen om niet teveel inkopen te doen want het moest wel mee in de bus.
Op de gok naar de bus en weer een sneldienst die na hooguit 2 min. wachten vertrok.
Het was niet veel 2 klosjes, 2 pakken kaartvellen, stofjes voor poppenkopjes te maken, en sleutelhangers maar die zitten waarschijnlijk nog in de tas.
Op een blog en op de beurs zag ik engels drop van vilt. Aangezien ik altijd 2 potten drop op mijn buro heb staan. Daar ik op mijn bloeddruk moet letten, vond ik het een goede stimulans om er alvast 1 met engels drop te vullen. 
Groetjes Gré7 opmerkingen:

marion zei

leuke aankopen

Marianne zei

altijd leuk om zo rond te lopen en ideeën op te doen op zo'n beurs, maar ook altijd erg verleidelijk :)

Lida zei

Jammer Gré, we hebben elkaar dus gemist, maar we hebben allebei genoten en leuke dingen gezien! Die Engelse drop ziet er heerlijk uit!
Groetjes
Lida

idaviltcreatief zei

Heerlijk he, zo in je uppie de tijd te hebben om rond te neuzen. Leuke aankopen gedaan en mazzel met openbaar vervoer!
Heb je dat engels drop zelf gemaakt of is dit gekocht? (of is het echte engelse drop?)

Renee Posthuma zei

Heerlijk om zo te genieten en rond te neuzen. Het Engelse drop......wat een idee vergis je maar niet want al zien ze er lekker uit....
wat tof dat het openbaar vervoer zo op tijd reed.

Vrolijke groetjes Renee

Knutselpret zei

O wat heerlijk om zo te struinen en je hebt leuke dingen ingekocht maar wat ga je met die klosjes doen ????
groet Albèrtje

Miriam zei

Zo, wat heb jij je goed beheerst met de aankopen! Ik kocht zoveel moois dat ik besloten heb om nu eerst maar eens op te maken .....

Groeten, Miriam