vrijdag 30 mei 2014

Vorderingen quilt.

De blokken vorderen langzaam, maar maak ze met veel plezier. De eerste rand heb ik in elkaar gezet, zodat ik er wat zicht op krijg. Beter in ieder geval dan op een laken gespeld. Het is best puzzelen om met de lapjes uit m'n voorraad te gebruiken.

En het volgende project is de blokken aan elkaar zetten voor m'n DZ dat heb ik haar beloofd en dat doe ik heel graag.


Deze plant stond zo zielig onder de trap van het atrium. En heb gevraagd als ze hem weg deden ik hem graag wilde hebben. Ik mocht hem hebben en als aardigheidje heb ik het gehaakte zeepzakje met het lila lint en knoop gegeven. Het is altijd leuk om iets te krijgen maar ook om te geven. 



We gaan straks naar de Nautische dag hier op het dorp. En iedereen een fijn en gezellig weekend.
Groetjes Gré












woensdag 21 mei 2014

Hoesje voor m'n tablet.

Ik was uitgekeken op m'n hoesje. En wilde nu niet van quilt-lapjes maar gehaakt.


Verder nog 2 blokken voor m'n plaid gemaakt, maar de foto's waren niet mooi. Deze zet ik de volgende keer met beter licht.

En natuurlijk foto's van ons lief mormeltje. Met de eerste heb ik met een hartje uit papier geknipt en toen voor de lens gehouden met foto-graveren.

De andere op het balkon, hij wilde op schoot want dan kan die heerlijk over de rand gluren of er geen andere hond(je) langs komt. Maar ik zat te handwerken dus heb hem op de stoel gezet.
Het wordt tijd voor nieuwe kussen maar heb nog geen leuke gezien. Loop ook niet zo hard er voor.


Groetjes Gré




vrijdag 9 mei 2014

Update.

Dit zijn de vorderingen van m'n quilt. Het gaat niet zo snel daar er zoveel leuke dingen te hobbyen zijn.



Verder heb ik 4 quilt-lapjes gekregen en daar was ik heel blij mee. En ik vond het leuk om iets terug te doen, en heb ik een zeepzakje gemaakt. Dat vond ze heel leuk, en vooral de kleur blauw viel in de smaak. En dat wist ik.



Groetjes Gré



zondag 4 mei 2014

Graancirkels.

Deze 2 graancirkels heb ik de afgelopen tijd gemaakt. 1 keer per maand komt ons clubje bij elkaar, en de 1 doet speksteen bewerken en andere zijn met mandala en graancirkels bezig.


Groetjes Gré