zaterdag 31 augustus 2013

Update borduurwerkjes.

Het borduurtje voor deze maand is een speldenkussentje. Ik had ook een borduurtje van 2 klosjes en 2 naalden. Maar 2 maanden geleden had ik ook iets met klosjes gemaakt, het wordt denk ik kiezen welke ik ga nemen. Nu moet ik er nog één en dan ga ik alles pasklaar maken voor in het huisje.


Volgende keer laat ik het 2e tasje zien, dacht dat ik er al een foto van had gemaakt. Nee dus.
Groetjes Gré.

maandag 26 augustus 2013

Kleedje.

Het tafelkleedje van log cabin is af. En de kleuren vind ik goed geslaagd. Nu nog een plaatsje vinden.


En ook weer eens een foto van m'n mannen. Ze kwamen terug van de ochtend-wandeling. Ons mormeltje vind het heerlijk om met z'n baas te wandelen. Alleen is het wel doorstappen, met mij neemt hij nogal de kans om te treuzelen.
Groetjes Gré

woensdag 14 augustus 2013

Tasje van quilt-stof.

Op de wekelijkse quilt-bijeenkomst heb ik dit tasje gemaakt. Dit is een maatje waar een heerlijk stukje zeep in past. Ook ben ik met een groter formaat bezig.

Ook heb ik een zeepzakje gemaakt met een heerlijk stukje lavendelzeep. Ik heb alleen de foto nog, en geschonken aan de club voor de verkoop op het Seppe-feest.
Groetjes Gré
   

vrijdag 9 augustus 2013

Lavendel.

Het eerste patroontje van lavendel is af. Ik ga het waarschijnlijk voor een kaart gebruiken. Het is te groot uitgevallen voor een geurzakje. Maar heb andere stof genomen en de volgende wordt een zakje met lavendel. Deze kleine werkjes en wat haakwerk er tussen door is goed te doen. De temperatuur is nu 23 gr. in de schaduw en dat is heerlijk na weken van dik over de 32 graden. Heb toen ook menig boek uitgelezen. De keer geen foto van ons mormeltje aangezien hij diep onder de caravan ligt en zwart is moeilijk een foto te maken.
Fijn weekend en groetjes Gré

zaterdag 3 augustus 2013

Kerstbal.

Het is wel vroeg, maar vond het zo leuk om te maken.
Een koordje er aan en de bal is af. De Dames van de quiltclub vinden het heel leuk om patroontjes te delen met mij. Binnenkort laat ik een tasje zien waar ik aan begonnen ben.

En natuurlijk een foto van ons mormeltje. Hij staat met belangstelling te kijken naar de kinderanimatie.
Dat is elke avond feest, vooral gisteravond met de kinder-disco.


Groetjes Gré