zondag 17 maart 2013

Kaarten.

Eerst wil ik de foto van het mooie geschepte papier die ik heb gekregen van Jeanine.

Ik heb ook 2 kaarten gemaakt, 1 aquarel op gewoon aquarel-papier, en de andere op geschept-papier.

Ik heb er veel plezier aan al zijn het geen kunstwerkjes. 12 jaar geleden had ik me opgegeven voor een cursus, maar na de 2e les ging het al mis. Er was een ver-gevorderde die had geen zin om mee te doen, en ging iemand natekenen. Je raadt het al ik was de pineut en voelde me opgelaten. 
De andere week wilde ze verder gaan en toen heb ik eindelijk gezegd dat ik er niet van gediend was, en zeker zonder het te vragen. Ze vond me kinderachtig en ik heb me boeltje gepakt einde cursus.
Nu modder ik heerlijk aan.   
Het was over twaalven toen ik stopte, en lag het wurmpie op de bank van wanneer stoppen jullie nou.

woensdag 13 maart 2013

Gebreide col.

Arme Tim moest weer met de col op de foto. Nu aan het koppie te zien vind hij het maar niks. Het vrouwtje heeft altijd wel iets bijzonder, gelukkig de armwarmers hoefde ik niet aan. Nu is ze bezig met een muts, hopelijk heeft ze dan een ander slachtoffer. Maar als ik ze aan ziet komen is er altijd nog de bank om weg te kruipen. Dat doe ik ook als ze met m'n toilettas aankomt. Elke dag dat kammen en oogjes schoonmaken is geen pretje.
Verder heb deze kaart gemaakt. Het borduurtje lag al lang in het handwerk-doosje. Ik vond het een leuk patroontje, maar maken ho maar.
Met het mooie handgeschept papier vind ik het heel leuk geworden.
 Groetjes Gré

woensdag 6 maart 2013

Hobby-hok.

Ben 3 dagen bezig geweest om onze hobby-ruimte op te ruimen en schoonmaken. Ik had teveel verschillende projecten liggen. Alle cd's en dvd's gearchiveerd en dat was een klus. Was er al eens eerder aan begonnen maar dan had ik geen zin meer, en dan liet ik het maar vond het zonde van de tijd.
Daarna met de stomer over de vloer en onder toeziend oog is het klaar.

Van het borduurtje heb ik een speldenkussentje gemaakt met kraaltjes om er om heen.

Het zeepzakje gevuld met een heerlijk stuk lelietjes van dalen-zeep. En bij m'n andere zakjes met zeep en lavendel gelegd. 
 Tijdens het stoffen van de hal had ik dit stuk hout even op de wasmachine gelegd, en dit is wat ik zag. Het is de achterkant maar net zo mooi of mooier.
Ook nog deze kaart gemaakt. Wat een productieve dagen heb ik achter de rug.
 Gré